Vädret?????????????

Vad säger man om väder idag? Inte vet jag för nu så börjar jag lessna och så blir det bara skit väder!
dom där jävlarna ska ju höja el priserna igen för att det varit en "torr"sensommar! Va fan nu då! Har dom där dumma fan suttit inne och missat att det har regnat tamifan nästa varje dag! Jävla idioter det där. Vattenfall gick i vinst med 11 milijarder och vill dom höja el priserna igen. FAN!


Nä nu ska jag sura vidare igen!
Puss tjockisar

Lördag och jag jobbar!

Jaha då var det lördag och jag har kommit till jobbet! Det är vi grabbar som jobbar idag och dom andra tre snackar om brudar bilar och bejbs!
Jag vad säger man! Nu kom det in ett par vetefan vad dom är! Fick höra igår att min nya bil ska byggas vecka 37/4 alltså den 11/9. Problemet är att den kommer hem 1 månad för tidigt och pengarna är låsta på banken till slutet på november. Så med andra ord så kan jag bara hämta ut bilen den 28 november.
Herregud tillsdess!
Vad händer idag då förutom att jag ska jobba till 15:00.
Vi ska tvätta idag och jag tog med mig alla mina jobbarstrumpor hem och en del pikéskjortor som jag jobbar i!
Nu tror du säkert att dom luktar illa men sörrö det gör dom inte! Jag byter strumpor varje dag och sen så har jag vär en sisådär 150 par.
Vi ska passa Rebecca ikväll eftersom hennes mamma ska packa inför flytten i morgon och sen så fick jag äran att hjälpa till i morgon och bära det tunga!
Ska ta och laga köttfärssås med Rebecca ikväll om hon vill och är sugen och efter det så blir det till att baka bullar med mandelmassa och kanel eller något liknande. Vi får se.

Måste ta och jobba lite nu tjockisar1

PUSS PUSS

Tomt i huset!

Torsdag och pankaksdag!
Àzzy är på väg ner till Göteborg och sina homies! Hoppas att du får det bra där nere i arslet på månen!
Igår efter jobbet så åkte mustachen av efter 2 veckor! varför hade jag och några fler moppemusche då?
Bara för att vi vill att Stefan ska raka va sig den och han vägrar. Synd för honom för halva åker av vid fisketuren då och det vet han!

Lagade Tacopaj igår och bjöd vår inneboende på det samt köttbullen. Det blev några kalla lappin med till maten med en färsk grönsallad.
Fan va gott!
Idag så kommer min mamma hem som jag inte träffat på ett par månader! Ska bli ruskigt kul fast hon bara stannar ett par veckor!

Måste jobba lite nu för en tyskjävel är på ingående!

Ha en fin dag tjockisar!


Puss puss

Hjärtljud!

Idag ska jag och Annika till barnmorskan och lyssna på bebisens hjärtljud! JAg är så jävla nyfiken på vad som växer i hennes mage!
Somliga tror att det är en badboll som vi blåser upp med jämna mellanrum andra tror att det är gas och till och med tvillingar!
Jag är så nyfiken och längtar faktiskt ruskigt mycket!
Man ser ibland att magen rör sig lite och känner en del sparkar. Så jävla häfftigt! Tänka på den du!
Vi har som sagt var kollat på barnvagnar och jag har i alla fall fastnat för en Brio sign. Ganska häftig modell med intressanta detaljer. Återkommer med bild.
Vi har funderinga på namn också men det tar stopp och sen ska bebisen se ut som en sådan också! Eller?

Jag vill i alla fall skaffa en privatskylt till barnvagnen som man hänger där framme. Har hört om en kille som skaffade en till sin unges barnvagn där det stod "BAJSKORV" på1 Lite kul men jag är mer sugen på "Lucifer " eller "Belsebub" men vi får väl se vad som hon bestämmer!
Måste dran nu för vi ska vara där vid 12 och jag måste hitta något att åka i dit!

Ha en fin dag tjockisar!

Puss puss

Snart så!



Jag har inga ord att beskriva detta men ni förstår nog vad jag menar!
Snart så kommer den ut! Landning är runt 13 December och jag tycker det ska bli så jävla häfftigt!
Så med andra ord så tänkte jag ha en liten tävling!

Frågan är:
Vem av oss är gravid?


Första pris blir en kexchoklad och en klapp på axeln!


Och tack Larsson för den kola bilden!


Ha en fin dag tjockisar!

PUSS PUSS

Stackars friska idrottare!

Jag blir så jävla matt på alla friska idrottare som okej verkligen försöker men sen när det väl går åt helvete så gnäller dom eller skyller på något!
Okej att Svenska folket har stora förväntningar på våra idrottare som vi skickat till Kina för att leka i te.x hopp i snadlådan och sprinag runt med dom andra och spela kula och kasta diskus.
När det väl gått åt helvete så skyller dom på att dom känner sig lite förkylda eller har sovit dåligt. Att Wissman kom sist igår såg jag nästa när starten gick. Kolla killen som vann skiten. Hans ben är ju minst 0,5 meter längre än Wissmans. Allvarligt. Låt den jäveln springa med killar som har samma längd på benen som han.
Och sen att Sanna plockade första och föll på fejan var bara väntat! Okej att hon såg taggad ut men varit borta från tävlingar ett par veckor för att vila upp sig för att springa OS och sen pladask.
Karolina då. Get a life! Jag tycker du var duktigare i 7 kampen.
Och sen så har vi han som pangade lerduvor. Hur kan man bli så närvös av att bli interjuvad så man skjuter dåligt. Låtsas att alla är nakna bara.
ARI du är bäst oavsett att du blev feldömt. Du får mitt OS guld.

Nä jag tycker att paralympikerna är 100 ggr duktigare och dom imponerar mer på mig när dom tar en medalj. Jag tror inte att dom gnäller lika mycket som dom friska killarna. Dom killarna och tjejerna har nog konstant ont och det verkar som om dom gör mer än sitt bästa för att bevisa för omvärlden att dom kan. Hoppas bara att det visas lite från paralympiks på tv för oss andra.
Men varför har vi då inte större förväntningar på dom som är med i paralympiks? VA!!!!!!!
Jag vet att dom har tagit fler medaljer än dom som är "friska".
SKÄRPNING ALLA I TV OCH TIDNINGAR!

Nä nu måste jag jobba tjockisar.

Puss på er och ha en fin dag!


p.s    mustachen börjar arta sig men Annika gillr den inte! Undrar varför!

Hmm!

Idag så var det som alla andra dagar på cirkus östermalm. Nästa alla mekarna var tillbaka och inga jobb. Alltså va fan händer. Dom leker med min lön dom jäflarna. Inga jobb inga pengar och det kanske inte alltid är dersa fel men om man kanske skulle kolla om hur många som kommer tillbaka så kanske man an boka in lite mer jobb som passar alla som börjat jobba eller bara en jävla massa servicar.
Så jag ruttnade tillslut och gick hem. Jag har inte gjort något speciellt idag men fick dagen att gå snabbt fram till 14:00.
Tog och stämplade ut och hämtade Annika vid jobbet så åkte vi till Kronan barnvagnar i Täby för att kolla. Vilken jäla jungel. Inget som passade oss speciellt då vagnen är ganska låg och man behöver böja sig ner ganska mycket för att ta upp eller lägga ner ungen.
Efter det så tog vi en sväng till en barnvagnsfirma på Råsundavägen för att kolla in vad dom hadde att erbjuda. Allt där inne verkade vara made in Polen via Kina. Skit samma. Hon i butiken var skit trevlig och hjälpsam. Vi tittade på en vagn som verkade ok. Du fick mycket för pengarna där. det var en BRIO kopia vi tittade på eller var det Brio som kopierat dom. Äh jag vet inte. Suck!!!!!!
Vi satte oss och åkte till Babyland i bromma för att kolla lite där. Hallå men va fan.Shit och jisses och ännu mer barnvagnar. Tydligen så finns det mer än 90 olika tillverkare på den svenska markanaden.
JAJA vad säger man. Både Annika och jag gillade Brio vagnen men hon störde sig på ett litet tickande från handtaget på vagnen när man puttade och drog den tillbaka. Brudar sörrö men jag förstår.
Vi får se vilken modell som det blir för jag återkommer senare i det ärendet.

Efter det så åkte vi till Ica Maxi i solna för att handla lite. På vägen därifrån åkte vi via Vikt väktarna och jag ville bara väga in mig lite då jag anser att jag är tjock. Jag har lyckats gå ner 0,4 kg på 1 vecka! HURRA FÖR MIG.

Nä nu ska jag ta det lungt resten av kvällen så var rädda om er tjockisar.

PUSS PUSS

Tråk lördag!

Det är officiellt nu att det är tråkigt ibland på lördagar! Är hemma själv och Annika jobbar till 21:30. Ska hämta henne så att hon slipper åka buss.
Vad har hänt under denna härliga lördag? 
Jag har jobbat på Porsche och svarat på massa korkade frågor från en massa kunder dock en del trevliga. Det kom in en kille och tjej som jag träffat där tidigare som varit på jakt efter en 996 turbo. Dom så ut som dom alltid gjorde i deras uppklädda stil men idag var det utöver det vanliga på snubben.
Han hadde en rosa/vitrandig skjorta på sig med en jävla ful fluga. Jisses måste jag säga. Varför säger inte tjejen hans till om det för om jag hadde sett ut så där innan jag lämnat lägenheten så hade Annika skjutit mig redan vid garderoben.
Hon såg mer normalt klädd ut.
Nog om dom två!
Det blev dax för lunch och killarna föreslog MAX vilket lät gott. Jag kan åka sa jag och satte mig i en 997 generation 2 och gasade iväg. Fan vad skönt drag det var i den bilen sörrö. Väl framme vid MAX så var det en fetlång kö dit. SUCK!
Vände tillbaka och tog MC DONALDS.
Sallad för min del blev det.
Dagen tog slut relativt snabbt där och det var bara att kryssa hem och hämta borrmaskin från freddan. HAn och jag åkte över hit till oss och borrade upp ett skåp i badrummet som äntligen sitter där. Passar bra gör den med.

Sitter och väntar nu på att klockan ska ticka iväg så jag kan hämta Annika på jobbet!
I morgon ska jag laga lasagne och chilli con carne. Vi får nämligen över Annikas syrra och systerdotter på besök och hon ville ha lasagne.
Ska ta en sväng för bi min pappa också och kolla läget samt lämna en brå sen en snabbist till Ikea.

Ha en fin kväll och natt tjockisar!

PUSS PUSS

3 snabba frågor med den härliga NÄÄS!

1: Hur bäst är du idag jämfört med igår?

Idag är jag än mer bäst än vad jag var igår.



2: Känner du att du gjort skäl för din kommande lön?

Jag får alltid för lite betalt med tanke på var jag uträttar på detta företag!



3: Vad ska du göra i helgen och varför?

Jag ska ta det lugnt hemma eftersom jag bl a ska vara barnvakt!




Tack gubben du e fin du som vanligt och du passar i dina glsaögon!

Ha en bra dag tjockisar!!!!!


3 snabba med värdens bästa bloggare Myran som skurit ner!


1:   Varför drog du ner på bloggandet?

Dels för att bloggen tog upp för mycket tid och dels för att det kändes som att det fick räcka. Alla visste allt om en hela tiden.






2:   Hur känns det att flytta till Hammarby sjöstad då du är AIK:are?

Det blir godis! Nu blir det årskort på hockeyn också, nära hovet!




3:  Vilken känsla åker i runt i din kropp just nu?

En skön stress måste jag säga, lite lätt träningsvärk vilket är det bästa man kan ha!



Tack Myran för dom snabba svaren. Du är fin.


Bara som vanligt!

Har inget jag ientligen vill skriva eller behövers skriva!
Rotor förlorade fotbollen i går med 3-0 och jag hade pratat med Jancke och han var inte glad men ändå vid gott humör.
Tydligen så var det en massa jävla vatten på planen och det var tydligen omöjligt att spela där.Han sa att man fick spotta ut en massa grus ur munen hela tiden så det var inget kul att spela längre. Tydligen så stod det 0-0 i halvtid. Sen så kom alla mål.
Tråkigt  grabbar! Jag lider värkligen med er. Lycka till nästa gång och då kanske jag följer med som suporter.

Ska jobba nu tjockisar.

Pöss

Då var det dax!

Allvarlig!
Vad är det som händer när en Quinna blir gravid?! Vad går genom deras söta och roliga hjärnor! Min tjej är ganska normal men kan ha sina dagar som alla andra runt om i den gravida världen!
Jag gör allt vad jag kan för henne och det tycker hon om. Känns bra att få skämma bort henne för det är hon värd i många fall.
Härom dagen fick jag en fråga som jag tackade för att hon ställde. Hon undrade hur jag kan leva med en sån mage varje dag? Och då är saken att jag är inte så stor och tjock som du kanske tror men har en kula där framme som jag håller på att jobba ner till mindre storlek.
Saken är då att en Quinna inte har en stor mage mer än ett par månader och sen så är den saken ur världen. Så frågan var snäll och vi skrattade lite.
Hon har ändrat lite beteenden som är både bra och dåliga. Till att börja med så är det inget stort att prata om ientligen.
Hon gnisslade tänder förut som hon nu har bytt ut till snarkningar. Hon låter lite som jag när jag sover på rygg men ändå inte så farligt som du kanske tror. Dom är kanska små och ofarliga men kan irritera när man försöker somna om.
Tänk dig att du får ett samtal vi 20:00 och hon berättar att hon är sugen på pankakor med äppelmos. Du köper äppelmoset och tänker att pankakor är gott men när hon kommer hem så har suget försvunnit spårlöst. Skumt!
Jag fick frågan härom dagen när vi var ute och gick en sväng om varför jag går så fort för? Jag svarade att jag gick lika fort som förut och det kanske hon som börjat gå långsammare. Inget speciellt svar där.
Det en fantastisk grej det där men graviditet för en Quinna tror jag men ack så plågsam i vissa fall åxå.
Jag ser bara på min tjej att det finns vissa saker som blir jobbigt och att hon oftast är trött och det respekterar jag då det smittar av sig. Jag tror att vi har somnat i soffan ett par ggr under förra veckan.
Hon har börjat få ont i höfterna och det kan nog bero på hennes jobb och att hon inte hinner vila benen på dgarna som hon kanske skulle behöva.
Sötsuget är inget att tala om. Jisess! Det är oftast godis och något sött som ska handlas. Härom dagen så köpte jag 2 chockladkakor av modelen Geisha som hon blev ruskigt glad över. Jag hadde läst hennes tankar för hon var sugen på just den sorten.
Suschi är en grej som jag tror hon kan nog äta varje dag om det fanns möjlighet till. Hon älskar nämligen Suschi.
Man får dock vara försiktig med att marinera kött inför grillning för då startar kräkreflexen och det börjar hulkas lite grann.
Hon är i vecka 22 och det går långsamt frammåt. Barnmorskan sa att det var dax för landning rnd den 13 december +- 2 veckor. Senast den 27 december ska den vara ute på banan i det hårda livet.
Sen så undrar jag varför alltid frågan kommer när man berättar för någon om att man ska bli föräldrar-Vet ni vad det ska bli?
Alltid så blir svaret från mig att jag inte bryr mig utan att det som är viktigast är att barnet är friskt.
Nästa fråga är -vad ska det heta?
Jag brukar svara Lucifer eller Belsebub. Då blir det oftast tyst.
Sen det här med barnvagnar. Jisses vilket hav av modeller. Jag har börjat kolla runt lite på olika modeller och hittat lite roliga vagnar men tycker att tjejen ska få bestämma det för det är bästa så för oftast så vet dom vad som gäller med färger och vad som är modernt och passar in överallt. Jag håller med.
Men en sak är säkert att när det kommer till att vara gravid så skulle jag inte vilja prova på det i alla fall för allt smör i skogen.
Nu kanske det inte riktigt blev en disskution men det får vara tillsvidare.
Jag får fortsätta senare när jag har några mer funderingar. Du tycker säkert att jag e konstig och är helt fel ute. Men så är det bara lite funderingar och tankar.

Ha en fin dag tjockisar. Puss

Funderingar kring graviditeten!

Jag tänkte ta upp i kväll eller senare i veckan om hur Quinnorna beter sig när dom är gravida!


Pöss tjockisar

RSS 2.0