Vilket jävla liv!

Japp vi får väl se vad som händer nu längre fram i la familia!

Hämtade nya bilen igår och har premierkör den hem och till jakobsgerg tur och retur! vi var iväg till Kerstin(eriks syster Annikas pappa)och hämtade flyttkartonger som hon lånat av oss. Vi fick en ruskigt god äppelkaka som slank ner i magen och mådde gott!
Flyttkartongerna fick prexis plats i bakluckan och då blr man nöjd! Idag så jobbar jag sista dagen på Porsche som helgvärd då företaget ska spara 20 millar nästa år! Hur fan ska dom lyckas med det?!
Jag vet en bra grej! Ta bort alla som chefer och då kan man spara en hel del stålar!

Ikväll så ska vi på middag med morsan och syrran på en ny retaurang borta vid henne! Farsan stannar hemma då han är förkyld och vill inte smitta ner alla!

Mer sen!


Ha det gott tjockisar och trevlig lördag!

Puss puss

Snön är här!

Efter en relativt skön vecka så är det lördag och jag jobbar på Porsche igen!
I måndags så jobbade jag som vanligt!
I tisdags så började kursen som jag tjatat om i ca 1 -2 års tid på. Audi diagnostekniker expert! Intressant utbildning på 8 dagar som är uppdelad på 3 omgångar! Kursen var från tisdag till torsdag och var mycket givande för mig!
Massa felsökning på olika bilar och konstiga fel! Vi gick 2 och 2 för att kunna hjälpa varandra och bolla idéer. Kul var den i alla fall!
Fredagen tog jag ledig för att hinna med att inhandla diverse saker till bäbisrummet och småsaker till barnvagnen! Fredagen gick fort i alla fall!
Så nu sitter jag här på jobbet och har det relativt lungt!
Ikväll ska vi bort på lite fika efter 15 och hälsa på Peter och Inka samt Douglas! Ska bli kul faktiskat! På vägen hem så svänger vi in till familjen G och återlämnar sticksågen!

Ha en fin lördag tjockisar!

Puss puss

Solly!

Jag vet att jag varit dålig på att skriva men har hafft så satans mycket att göra på jobbet och sen varit för trött för att skriva när jag väl kommit hem!
Veckan flöt på bra och fick en fin feberknäpp i torsdags natt men så gick jag och jobbade igår så det var inte det bästa jag gjort men det funkade!



Ha en fin helg tjockisar!

Puss puss

RSS 2.0