Torsdag igen och 5 veckor kvar!

Go mörra alla!

Känner mig någont mör i kroppen idag men jag överlver nog utan problem och kan vila upp mig under helgen!
Vad hände igår? Jobben flöt på som vanligt och det känns okej än så länge med det nya skiten som jag gör. verkar bli lite extra pengar i lönekuvetet men då får man jobba på!
Vi hade hjulbytarkväll i går och jag tror att det kom 5 kunder under dom 4 timmarna som jag var kvar! Bortkastat skit tycker jag!
Jag och Freddan ska gå och kolla på teater. Vi ska se THE DAD! Det är en en mans förest'ällning om en snubbe och hans tjej som ska skaffa barn. Både före och under samt efter födseln handlar det om! Ska bli kul. Freddan kommer hit innan för att vi tänkte ta något att äta innan det börjar. Berättar mer i morgon bitti! Återkommer säkert under dagen idag!


Ha en fin förmiddag tjockisar.


PUSS PUSS

Långa dagen idag!

Äntligen onsdag och ser fram emot en lång och ledig helg!
Hade en kundbil med mig hem för att provköra den för den rycker till ibland runt 100km/h på 2000rpm och tror att jag kände den 1-2 ggr men osäker! Inget fel i felminnet! JAJA!
Onsdag idag och tror att det är hjulbytar kväll och blir då här till 20:00 vilket är jättelångt. Man får väl se det positiva i det hela. Mera pengar! NOT!

Ska producera lite nu!

Ha en fin dag så länge tjockisar.

PUSS PUSS

Efter helgen!

Äntligen är måndagen över och jag kan varva ner hemma efter en skön dag på jobbet!
Helgen flöt på och gick ruskigt fort förbi!
Jag fixade fram en hel laxsida som vi åkte hem till Annikas föräldrar för att äta vilket var och blev oehört gott.

Lördagen bestod av jobb på Porsche som vanligt och den var trevlig för den gick fort förbi.
Som vanlig kommaer alla kunder sista 45 minuterna och man måste släcka i atcket för att dom ska fatta att man stänger men en del ifråga sätter varför vi stänger! Vad säger man!
På kvällen var vi hemma hos Helene och Fredrik för att fira deras födelsedagar! Hade köpt ett rött vi åt Freddan som var från Alfa Romeo. Häftig flaska med Alfa loggan på.
Söndagen bestod av att rensa nere i källaren och slänga en massa skit och få i ordning! Bra blev det i alla fall!

Måndagen som idag flöt på och spelade squach med Adde och han förlorade med 2-3 i set. Japp jag van!
Hurra för mig!


Ha en fin kväll tjockisar!


Puss puss 

Porschedagen!

Japp det är lördag och jag jobbar igen på porsche! Inget att klaga på för det är ändå ingen som bryr sig!
Tog hem barnvagnen och barnstolen igår efter jobbat! men först blev det middag hos svärisarna! det blev en god ungsstekt lax som var marinerad med en god krydda och en massa potatis och dressing! Usch vad mätt man blev. Vi åket väl hem vid 21:30.
Helt slut var jag i alla fall och helt svart under ögonen enligt Annika! Monterade ihop barnvagnen så hon fick provköra den hemma en sväng! Funkade bra sörrö!
Smet undan gårdsstädningen som vanligt och känner mig nöjd över det! Annika och hennes päron skulle till IKEA för att handla lite saker till barnsängen! Hoppas att det gick bra!

Ska till Fredde och Larsson ikväll då båda fyller eller fyllt 40. Det blir ett presentkort till dom båda från LIVIT.se och sen så hittade jag ett Alfa Romeo vin som är rött och beställde ett sånt åt honom. Han blir nog glad ska ni se!

Ska ta coh hjälpa lite kunder nu!

HA en fin lördag tjockisar!

Puss puss

Morrn da!

Då passar jag på att skriva lite!

Jobbet flöt på som vanligt igår och jag känner mig till freds med allt! Var på Ungerska ambasaden i går för att "mingla"lite med alla människor som var inbjudan! Det slog mig när jag var där med Annika att det var en massa snålätande Ungrare! Jisses!
Mitt i allt så kom min kuzin in med 2 bruttor! Han är för jävla skön han! Det var skönt att få träffa honom och ordbajsa lite.
Vi åt och drack gott fram till 1900 och sen begav det sig hemmåt!
Men innan allt började för kvällen så fick jag ett samtal från Ungern! Det var min mormors gudsons tjej som ringde och berättade en sorglig nyhet att han har avlidit hastigt i en hjärt attack! Fan vad sorgligt! Växte upp med honom och ville alltid träffa honom när jag var i Ungern som barn och det var en bra människa! USCH!

Ska ta och börja jobba lite nu!

Hoppas att eran fredag blir bättre än min!

Puss

Tillbaka då!

Ska försöka bättra mig med att skriva lite varje dag även om det bara är några rader med inrådan från Tommy!
Hittade en barnstol till bilen igår hos Brio Brandstore för 1100:- och ska hämta den. Om jag har tur så kan jag hämta barnvagnen samtidigt. men vi får väl se!
Ikväll är jag och Annika inbjudna till Ungerska Republikanska Amabasaden för ett vernisage vilket ska bli kul och intressant.
Kanske berättar mer sen!


Puss tjockisar

Full mutter just nu!

Jag vet att jag inte varit så duktig på att skriva men det är lite mycket nu! Fullt ös på jobbet och i morgon Torsdag åker jag till Tyskland. Ska till Audi fabriken och kolla läget. det ska bli svinkul
Berättar mera när jag kommit hem.

HA en fin vecka så länge tjockisar!



PUSS PUSS

God morgon alla 5 läsare!

Japp då var det torsdag igen! Vad skönt! Har längtat till helgen då jag äntligen kanske får sova en liten stund och vila ryggen!
Vann som sagt var 2000 kr på triss i går och firade det med ett glass vatten!
Har sovit hyffsat bra men lyssnat på lite snarkningar på morgonquisten. Jajaj!
Vaknade runt 05:00 men gick upp 1 minut för klockan ringde! Gick ut i köket och lagade havregrynsgröt och till det hallon och banan. Gott sörrö!
Står nu på jobbet och ska trilskas med en A6:a en stund!
Hoppas att alla som är sjuka eller förskylda kryar på sig för snat är det sommar igen!

Ha en fin dag tjockisar!


PUSS PUSS

Trisslotter

HA där satt den!
Jag och Annika var på Karolinska för att lyssna på en föreläsning om barnfödande och massa annat trams!
Medans jag gick och väntade på henne så kom det en jävla massa gravida fruntimmer. Men när hon väl kommit så gick vi till Pressbyrån för att handla lite godis och vatten till sittningen så passade jag på att köpa 3 st trisslotter.
Nu är det så att efter 1 timme så var det bensträckardax och jag tog fram trissen och började skrapa. Första van jag 50 spänn på och sen så började jag skarapa den 2:a och där skrapade jag fram 1000 spänn och sen den magiska rutan som det stod en 2:a i! HA 2000 spänn på 5 min. Fan vad jag blev glad.


Sov gott tjockisar!

PUSS PUSS 

Nytt för idag!

Ja god morgon alla mina 5 läsare!
Nu är det onsdag förmiddag och livet leker! Vi var och fiskade med jobbet i helgen och allt var kanon kul!
Det blev mycket sprit och öl. Vi hade med oss 30 plattor öl i bussen som fick sig en rejäl åktur ut i skogen!
Vi åkte från jobbet prick 16:05 och begav oss ut till fyrväpplingen mellan Knutby och Hallstavik.
Dit hittar jag nu efter förra gången och vi tog vägen genom skogen som består av 1,4 mil grusväg. Jag säger att det gick undan där och Patric som åkte baklänges var inte så glad!
Killarna kollade på dvd under färden utan ljud och fick lyssna på kebabmusik som kompesation!
Väl framme så blev vi bemötta med stor glädje! ÖLEN VAR FRAMME!
Inne i huset satt alla fyllon som varit där i ca 3 timmar redan och var hyffsat packade!
Vi åt lite mat och drack massa sprit tills all gick och la sig! Fyllan på kvällen var rätt kul för vi skulle fylla S med sprit tills han däckade och raka av han mustachen men han var stark och då gick vi i alla fall fram och höll i honom för att raka bort halva! Vi lyckades inte så bra för ahn stretade emot ganska bra så den blev bara naggad. Senare sotd han ute vid bussen och spydde som en gris! Star kille det där! Själv satt jag och Jonas och groggade på nya Absolute Mango som vi tyckte var kanon god. Drack nog själv upp 0,5 lite av den. Gott var det i alla fall.

Alla sov nog som små änglar hela natten till el bosso kom och väkte alla för nu skulle det ätas frukost och sen fiskas!
Ner till sjön tog vi bussen och en massa öl! Satte mig i en båt tillsammans med Jonas och vi rodde ut i den dimmiga morgonen och började kasta runt om kring oss! Myggfritt var det i alla fall. Härligt och lugnt var det. Vi satt och småpratade och käkade kexchoklad för att hålla energin uppe. Det tog väl åtminstonde 2 timmar tills jag fick min första regnbåge. Kul som fan! Jonas fick napp men den slet sig prexis innan vi skulle hova in den! Suck!
Jonas rodde runt kors och tvärs tills vi hittade ett bra ställe. Kastade lite där och fick en bjässe till på krocken. Väl inne i båten med min andra regnbåge så gick toppen av på mitt nya spö! Ahhhh. Skit samma! Det gick att fiska i alla fall.

Lördagen var tvärlugn. Dom enda som höll låda var Petter och Jocke. Det brändes både det ena och det andra i elden utanför stugan! Men dom hade i alla fall kul!
Alla sov nog runt 21:30.
Söndagen bestod av frukost och hemresa!


Ha en fin dag tjockisar!

PUSS PUSS

RSS 2.0