Gott slut och gott nytt år!

Då var det sista dagen på detta underbara år! Mycket har hänt under året. Vi pratade om det med Annika prexis när vi länade lägenheten om att det  var 1 år sen vi hade stormiddag med en massa folk.

Under året så har det som sagt var hänt massor, Fredde och Helene fick en son i September och vi fick våran dotter för 9 dagar och prick 8 timmar sen! Hon föddes den 22/12-08 kl 12:54

Och idag så fick hon sitt namn och det blev LEIAH som jag tror blir kanon på denna lilla prinsessa som hon kan skryta med!

Så gott slut och gott nytt år alla mina 5 läsare!

Puss på er tjockisar

Men va fan va klantig jag e!

Har suttit och kletat ner en jävla bra story om hur hennes födsel blev av och massa intressant info så klantar jag mig genaom att trycka på fel jävla knapp! Fitta åxå!

Men hennes första musik låt i bilen blev Hard luck woman med Kiss och det gör mig bara tårögd! Gissa vem som älskar Kiss!


Puss tjockisar och jag skriver om allt senare

GOD JUL FRÅN OSS 3

Här är hon min prinsessa

En liten tjej på 3,9 kg och 50 cm lång3,9 kg och 50 cm lång! Föddes i måndags klockan 12:54

Välkommen till världen önska mamma och pappa!

Fortfarande ajjjj!

Varför vill inte skiten gå över! Har knaprat värktabletter hela dagen och tocg en tripp alldeles nyss!
Och Annikas värkar blir alltmer tätare och tätare! Den lille kommer nog i natt hoppas jag!
Mer info sen!


Puss puss

Ajjjj!

Blev väckt i natt runt 05:20 att Annika ropade och blev livrädd! Hon säger att värkarna har börjat med 7 min mellanrum!
Så det var bara att komma och lägga sig brevid henne. Sover i ett annat rumm för tillfället för att hon låter när hon sover.
Vaknade för en stund sen med en fetfin låsning i vänster skulderblad.Så jävla ajjjjj.


Dax för frukost!

Puss tjockisar

Hallå vart är du?!

Nu är det 1 vecka över att den lille skulle ha födds! Men den vill inte komma ut än! Varför? både jag och Annika är nyfikna och all runt om kring oss med! Inget händer eller sker! Varför? Trivs den lille där inne? Är den liten nu eller blirr det en 5 kg klump som tittar ut lagom till jul? Höjden av jävlighet är nog att den föds på julafton men det gör inget ändå!
Skulle den födas på julafton så kommer jag nog bara skratta en liten smula! Mitt efternam betyder julafton på ungerska! Ironiskt va?!
Nä ska ta och ta hand om Annika lite nu så blir att bra!

Ha det gott tjockisar!

Puss puss 

Längtan och hosta

Nu är det 3 dagar sen den lille skulle ha tittat ut men icke sa nicke! Verkar trivas bra där inne i mammas mage just nu!
Nu är väntan så jävla pinig att jag tror att jag kräks!
Annika mår inte så bra just nu för hon har haft ont i skallen till och från. Inte bra. Hon gick till mödravårds centalen och dom kollade upp henne men allt var ok tydligen. Ta en alvedon sa dom och skulle det inte bli bättre ring förlossnigen!
JAJA! Vad säger man om deras svar?!

Och till råga på allt så har jag blivit så jävla hostig så det är sjukt. Fan va jobbigt!
HATAR VERKLIGEN DETTA JUST NU!


Ha en fin kväll tjockisar!


Puss puss

På nåder just nu!

Japp då var man tillbaka till verkligheten igen då efter en 2 dagars kurs i S-tälje om hur man håller kurs på sin arbetsplats!
Själv trodde jag att jag skulle på en nybilsintro på nya modeller men det blev denna istället. Snacka om näsbränna! En trevlig och informativ kurs. fick lära mig själv om hur jag annvänder power point. Ganska kul.

I lördags skulle den lille ha kommit till världen för att förgylla mitt liv med bajsblöjor och skrik men den ville inte komma ut och säga hej tyvärr. Så nu är jag på jobbet på nåder!
Lördagen var ganska lungn och skön. Var in till jobbet och tvättade min nya bil som var skitig efter att inte tvättat den på 2 veckor efter lackskyddet. Fan vilket jobb. Fick tvätta den 3 ggr med avfettning för att se att den var vit. Ångrar lite färgvalet just nu men säkert skitsnyggt till sommaren ska du se!
Jaja wath ever!
Igår söndag så blev det sovmorgon och en snabbfrukost innan jag poffade hem till pappa för att storstäda åt honom med mamma.  Pappa mår inte så bra just nu! Men fan vad det blev bra!

Nu måndag och jag låter som om jag har skrikit hela natten på en konsert och hostar för fullt! Säker en förkylning!

Ska jobba lite nu tjockisar!


Puss puss

Mitt i veckan!

Go mörra alla!

Hoppas att ni sovit gott? Jag har det i alla fall! Var hemm till min Pappa igår kväll och åt middag med honom! gott och enkelt var det! Jag hjälpte honom att städa av köket och fixa till lite där! Sen blev det enn kopp kaffe och lite snack i soffan!
Jag tycker om gubben men synd bara att han är så ensamen bara!
Annika hade lite tjejkompisar hemma igår på mat och lite snack! verkade ha hafft trevligt! Massa fotografier i kameran i alla fall på henne och dom andra!

Nu ska jag ta och försöka klämma av denna bil jag jobbar med! Ha en trevlig dag!

Puss puss tjockisar.........

Jag vet!

Lite mycket nu tyvärr och jag vet att jag borde skriva lite oftare men ibland så missar man det!
Snart så är det dax förhoppningsvis för den lille att visa sig själv!
Lördag(Lucia)är satt som prelliminärt datum men vi får väl se vad som händer tills dess!

Cirkus U och G fortsätter som förut fast något värre! Snacka om personlighetsklyvning på G. Vilket pucko! Tror inte varken U eller G fattar att R tar skada av det. Men det hoppas vi att det inte gör! Varför ska man tjafsa och bråka framför sitt barn? Väx upp och G sök hjälp din jävel. Du borde skämas och sen åka hem till den håla där du föddes!

Nä nu ska jag jobba lite!

Puss puss tjockisar!

RSS 2.0