Dagen till ära!

Jag vill dedikera denna dag åt mig! varför undrar du säkert! Det ska du inte lägga dig i om sörrö!
Skämt och sido!
Idag är en härligt varm dag som alla andra denna vecka1 det är så snuskigt varmt på vekstan så man flyter iväg i en sjö av svett.
Veckan har varit kanon och gått ruskigt snabbt.
I måndags  så spelade jag squasch med Andreas och fick stryk(det är ovanligt att jag förlorar)men han var en jävel och jag var trött efter en dag nere i gruvan. Cycklar hem och till jobbet nu för tiden och i måndags efter gamet så blev det till att cyckla fort som fan till vv för att väga denna sexiga och smäkra kropp. 102,4kg sa mätaren hoss dom men det är snart nere på 99kg igen. Man får faktiskt bli tjock under semestern.
Var ganska slut sen på kvällen och somnade i soffan hemma hos Annikas päron en stund. Fick lite mat och sen så cycklade vi hem en stund senare!
Tisdagen var okej med allt och så var det cyckel till jobbet i vanlig ordning. Varmt som fan på vst och svettigt med! Vi har ju fläktar som står och går på våra mekskåp så vi ska inte klaga tycker chefena. Jag glömde att dom har ju A/C på sina kontor men det ska inte vi ha som jobbar. Jag tror att dom inte klarar att jobba utan A/C dom där.
Lånade hem en A6 för att skjutsa Annikas mamma till Finska båten. Hon skulle ttill Kaskö igen och ta hand om sin gubbe!

Onsdag var det igår och jag jobbade väl som jag skulle och lite till. Var en sväng ner på banken för att placera om penagr som jag fick för bilen jag sålde. Nu är dom låsta till den sista november och då ska jag hämta ut min nya bil som jag betsällt!

Torsdag idag och jag är på bra humör men trött efter en varm och klibbig natt(varmt i sovrummet).
Idag så har jag skrivit under orderbekräftelsen på nya bilen!
Det blev en Audi A4 avant 2,0 turbo quattro. Den blir nog ruskigt fet tror jag. Jag tog en vit bil med svart inredning och silver sömmar på stolarna. ruskigt läckert trycker jag.
Har ätit en god lunch uppe i skogen. Dagens var en fisk/curry gryta med ris. GOTT!!!!!
Ska ta och jobba lite nu tjockisar!

PÖSS

Fortsättningen dåh!

Jag tänkte fortsätta min fina berättelse från Finland!
Det är ganska skönt där i Kaskö och då menar jag lungt och stilla. Det är inget uteliv där prexis. MAn kan bara ta det ruskigt lungt och vila och ta promenader.
Vi var runt ön lite med hunden några gånger och promenerade. Dagarna bestod mest av att ta det lungt och sen en fika på eftermiddagen. Jag blev kung på att fika där ett tag. Mycket fikabröd som satt sig på magen igen då. Men det kan man banta bort så jag har börjat cyckla igen till och från jobbet då.
Dom har en vedeldad bastu i huset som är grym. Det finns inget varmvatten så det blir till att tvätta sig i bastun.
Till bastun så blir det offtast en iskall öl som slinker ner snabbt så man blir slirig. Gott i allafall.
Annikas pappa ville ha hjälp med att dra in en lampa till potatiskällaren som Annikas mammas bror använder till att lagra potatis i! Det tog bara 60 år innan det blev en belysning uppsatt och inmonterad där. Annikas pappa sa att han fick beställa en Ungrare för att göra jobbet men det vardet värt. Snyggt blev det oxå. Fan va stolt jag e.

Annikas föräldrar ville åka upp till Tammerfors över dagen för att återuppliva gammla minnen.
Vi tog A6:an upp dit. Jag gillar Annikas föräldrar för dom är så störtsköna på alla sätt och vis. Annikas pappa är en gammal sjöman som rest runt jorden ett par gånger och sett det mesta och är nog en av dom som jag kan sitta och lyssna på i flera timmar om hur han berättar olika upplevelser och saker han sett. Han har tydligen åkt genom Gibraltarsundet ett 10 tal gånger(tror att det är det som ligger mellan USA och Syd Amerika). Så jävla coolt tycker jag i alla fall. Han och frugan hade varit där för ett par år sen och nu ville dom dit igen så vi åkte i alla fall.
Det var en trevlig resa med en massa skog och regn. Alla satt bra i bilen och det blev ett fikastopp på vägen på en trevlig och mysig rastplats.
Väl framme i Tammerfors så gick vi runt men inte för långt och tittade lite. Vi passade på att äta lunch där nere vid en sorts hamn. Det blev lax och potatis. Gott!
Sen fick dom iden att vi skulle åka en båt som var en runt stan och kollade trodde dom men det gick bara över sjön till en annan ö och sen tillbaka men ändå trevlig båttur.

Fortsätter sen tjockisar.


Pöss

Semestern är över nu för tillfället!

Japp då var man hemma igen efter allt resande runt i världen!  veckor i Grekland och 1 vecka i Finland!

Resan efter Grekland var rena branleken! Vi tog båten över till Åbo med en bil som jag fick låna av Marcus. En Audi A6 Avant 2,7 TDIQ. Trevlig bil och skön att köra faktiskt.
Vi åkte dagsbåten över så vi fick se lite av den vackra skärgården vi har. Men jag missade den totalt efter klockan 10.
Vi hade en hytt som vi intog på morgonen när vi kört ombord och parkerat bilen.
Väl i hytten så tog vi och gjorde ett litet smörgåsbord. Mackor blev det med kaffe eller the.
Senare tog vi en lite promenad på båten efter avgång för att kolla läget där. Vi spelade bort lite pengar och van lite med.
Vi hittade till främre resturangen där det fanns mat och fika. Vi tog en kaffe med kaka och bulle.
Efter inmunderingen så blev det ryggläge i hytten för jag var skittrött och Annika var inte så stark hon heller. Hennes mamma var med och delade hytt med oss. Jag gillar hennes mamma för hon är så rolig och man kan få henne att skratta så himla lätt.
Väl i sängarna och vi släckt lyset så började mardrömmen. Jag trodde att jag somnade snabbt men hennes mamma somnade på 2 sekunder och började att snarka. Jag frågade Annika om hon skojade och då vaknade hon av det och skrattade. Väl efter ett par timmars plågande och lite sömn så var vi i Åbo.
Bara 25 mil till Kaskö kvar då!


Mer sen tjockisar!

Puss


The strand!




Kan inte mer än skriva att det var fantastiskt att se och bada där!

Hemma igen dåh!

Jag har inga komentarer! Vi är hemma äntligen och allt har varit kanon tills vi landade!
Låt mig få förklara!
Planet är försenat iväg till att örja med. Sen när vi väl sitter på planet så står vi minst 30 min på startbanan innan vi får klart för start.
Vi sitter hyffsat bra och framför nödutgångarna. Det går då ej att fälla ryggstöden tyvärr. Suck!
Sen när väl filmen börjar visas så sitter det en jävla snubbe som är 1 huvud högre än ryggstödet på planet framför mig och blockar skärmen med sitt spretiga hår. Sen så kan han inte sitta sitlla för han rör på huvudet som om han hadde myror där uppe. Så jag fick flytta på skallen hela tiden för att se filmen.
Maten var smaklös och brödet torrt. Vattnet på planet tog slut halvägs hem så inget kaffe blev det heller.AHHHHH.
Men när vi väl landat så skulle vi ut till att hämta våra väskor så blev det som ett stopp i trappan ner till bagagehallen. Vad hadde dom lyckats med nu då?!
Alla som annländer ska genom en jävla sluss av något slag som är smal och det finns 2 st men bara 1 öppen. IDIOTER!
Vi ställer oss vi bagagebandet och så kommer min resväska med alla elkablar och skor och div skit i. 24.6 kg vettu.
Vi vänta ytterligare på Annikas väska och vi vänta och vi väntar. Under tiden så kommer det ett par resväskor som var öppnade och resänererna så inte glada ut. Men!
Vi fortsatte att vänta tills vi var sist kvar med ett annat par som också väntade på sin väska. INGEN VÄSKA!
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
Vi går bort för att anmäla att den saknas och får en voucher av en Quinna som var trevlig.
Det måste dock tilläggas att alla våra kläder och smutstvätt låg i Annikas resväska.
Väl på väg ut mot ankomsthallen så går allt bra! Tom är där och möter oss och ser lycklig ut.
När vi kommit till bilen så har han fått en fin böteslapp på 700:-. Klantigt att inte betala mer när man ser att planet var försenat.
Ringer till AMEX och berättar vad som hänt och han skulle skicka ut en anmälan till försäkringsbolaget.

Sen idag(onsdag) så har dom ringt och sagt att dom har hittat den och vi får tillbaka smutstvätten någon gång mellan 10-13. Tvättstugan börjar 16-19.

Nu ska jag soffta vidare!

Puss tjockisar

Varmt och åter varmt!

Vi var på en ruskigt härlig strand idag som vi fick via en rekomendation härom dagen. Så jävla nice!
Inte en motorbåt så långt ögat nådde och bara massa parasoller och solstolar. 2 restauranger i varje enda på beachen och sen bara sand och åter sand!
Tror att jag brände mig lite idag men vem bryr sig? Inte jag!
Vi ska lämna tillbaka hyrbilen som vi hyrde i morse. En Fiat Punto 1,2 men "A/C" så att säga.

Imorgon lördag ska vi ut på en halvdagstur och kolla på Shipwreck som alla kalla den med en fantastiskt härlig strand.
Återkommer med bilder senare på hela resan. Nä nu ska jag upp och duscha.

Puss tjockisar:-)

Strandraggare?!

Huhu vad skönt det är här nere i Grekland! Det rycktades om att det var 52`c i solen härom dagen. Inte illa pinkat för att vara här nere tycker jag!
Pratade med en kamrat härom dagen och han berättade om att det ösregnade hemma! HAHAHAHAHAHHAAAAA för er!

Vad har vi gjort hittilst då? Inget mycket faktiskt. Vi var på en haldagstur och kollade in havssköldpaddorna som heter CARETTA-CARETTA. Såg faktiskt 2 stycken och kunde fotta skallen på 1 av dom i alla fall.
Vi åkte runt en ö som dom lag äggen på och sen så blev det badstopp på 2 ställen med klarblått vatten och härligt vita stränder.

Igår så blev det inte mycket action. Vi gick upp vid 10 och åt frukost. Gick och vilade till 14 och sen ner till stranden och sola och badade  ett par timmar.Middag vi 17:30 blev det och sen en dvd och ryggläge. SEMESTER heter d!

Idag så är det 1 vecka kvar av härligheten här nere och jag börjar bli lite brun och tjock. Bara att börja banta med viktväktarna när jag kommit hem. Usch säger jag.

Ska upp på rummet och ta hand om Annika nu!

Puss tjockisar

RSS 2.0