Lite dagens blider lördag!

Vi åkte till grann kommun och hälsade på Anna,Mackan och suniL. En mycket trevlig dag där med lunch och semla! Passade på att fota monstret innan vi åkte dit! Hon är faktiskt ruskigt söt tycker pappa och mamma!





Visst ser hon nöjd ut? Och till mina Finska läsare terve mittää koollo!

Ha en fin söndag tjockisar!

Puss puss


2 månader!

Så nu var hon 2 månader i går söndag! Min och Annikas lilla älskling. Igår var en bra dag till klockan 16 och sen så var det liv i luckan!
Hon somnade 22:30 efter mycket om och men!
Sov gott fram till 02:19 då jag gav henne mat. Vaknade sen åter vid 05:55 och gnydde! Blöjan var ganska full och jag hade glömt byta den i nat! Skäms för det gör jag!
Lägger upp en 2 månadersbild på henne ikväll!

Puss puss tjockisar

Stolt Pappa med dottern sovandes på armen!

Var på dop i går och blev Gudpappa till Aston! Efter dopet så var det fika och Leiah blev lite trött och här är några blider.




Så härligt att se på när hon sover och dregglar ner armen!

Trevlig söndag tjockisar!


Puss puss

Massa med Leiah!

Nu händer det massor där hemma! Man blir bara så glad varje stund hon är vaken, fast ibland så blir man galen av att hon skriker och då får man panik för man vet inte vad som är fel!
Hon har börja prata mer och mer! Så häfftigt! Igår låg hon på skötbordet efter att vi badat henne och pratade med speldosan som är i form av en måne! Fick en tår i ögat! Bara så häfftigt att lyssna också!
Här om kvällen så nattade jag henne i våran säng och då låg vi och pratade med varandra! Båda somnade är att tilläggas!
sen börjar hon ha mer koll på omgivnigen just nu och följer med med både blick och huvud! Hon gillar att titta på tv och allt som rör sig på skärmen. Ganska kul att se!

Måste jobba nu lite men lägger upp en bild sen.


Puss puss tjockisar

Nya fightern i familjen.........

En sak är säker att när Leiah blir lite älder ska hon börja på Krav -maga. Lasse får väl vara instruktör åt henne! Tekniken besitter hon redan!

Så det är bara att killarna aktar sig ordentligt!


Trevlig helg tjockisar!

Puss puss

Tungan!

Haha! Lyckades fånga en bild på min dotter när hon lipar!
Måste ha sett en bild på Gene Simmons på ett foto!
Vilken lycka att se henne göra det! Garvade en stund!

Puss tjockisar!

Lördag igen då och igen då!

Lördagen försvann som skatteåterbäringen! Leiah höll låda i fredags hela kvällen så jag fick panik nästan. Visste inte vad jag skulle göra tillslut men hon somnade efter mycket och å men! Tror inte hon fick ro eller så var hon ruskigt övertrött bara!
Igår lördag så fick vi besök från Uppsala av Anna och Linus! Trevligt och innan så fick Annika barnsäkra hela lägenheten så det  blev säkert!
Jag passade på att smita till Porsche och jobba ett par timmar vilket var trevligt. Dagen gick snabbt i alla fall tycker jag. Dom kom hem vid 17 och vi åkte till Helene och Fredrik för att äta middag och kolla på melodifstivalen. Första låten var bra resten sög. Af Ugglas låt var bara så sämst åch så går hon vidare. Vilket jävla skämt. Jisses säger jag bara. Vart tar denna värld vägen!?
Lägger upp en bild på min lilla älskling som leer på detta foto!
Fan man smälter jö!
Idag ska vi åka och hälsa på farfar en sväng och hoppas att han blir glad vilket jag vet att han blir. Ha en bra dag söndag tjockisar!

Puss puss

Växer som ogräs!

Igår var Annika och Leiah på BVC och vägde henne! Lillskrutten har lagt på sig ca 600 gram på 2 veckor! Inte illa pinkat för en 6 veckors tjej! Sen hade hon blivit längre också ca 2 cm om jag inte missminner mig!
Vad hände igår?
Jobbade som vanligt och sen hem för att mötas av en sovande bebis i famnen på sin mamma! Skjutsade in båda till stan för att träffa Ulrica och Rebecca. Hon sov hela vägen dit och en stund där uppe!
Tror att hon vaknade av att hon bajsade som vanligt!
Jag passade på att åka hem till Fredde och Helene samt Aston, Martin satt hemma han med och spelade el gura!
Mat fick jag med som satt bra i magen! Fick en massa blider av Helene på Leiah som hon tagit som är knonfina! Lägger upp ett par stycken här. Tror att dom togs för ca 2 veckor sen!

Så ja! Ha en fin dag då tjockisar!

Puss puss

RSS 2.0