Vad händer?

Shit vad denna vecka har rusat iväg! Kändes som om det var måndag igår! Men hurra för det att fredagen är här äntligen!
Leiah har väl haft sina berg o dalbane dagar denna vecka och har sett att Annika inte tycker det är så kul! Förstår henne till 100%. Man blir liksom lite fast när den lille inte vill bli ifrånlagd eller att hon tar sina pwernaps på 5-20 minuter.
 
Satt och matade henne härom dagen och som vanligt så höll hon i mitt finger vid matningen och då slog det mig att gud vad hon har växt på sista tiden! Helt jävla sjukt. Kom ihåg när henne små händer knappt kunde hålla runt tummen men nu så verka det problemet borta. Gud vad hon växer snabbt.
Fredag igår och Annika var hemma hos mormor och morfar för att säga hej! Jag tog mig dit efter jobbet och vi fick lite mat.
Fick min efterlängtade blixt igår till kameran och började att laborera med den på en gång! Fick ta några kort på Leiah när hon satt i babysittern. Vilken skillnad på blider när man har extern blixt som går att rikta.
Lägger upp en bild från igår på henne som ser okej ut! Måste bara lära mig att annvända den på ett bättre sätt. Kanske läsa instruktionsboken denna gång?!
Här åvan ser ni bilden! Håll till godo!

Trevlig lördag för idag ska jag och Fredde ut på promis med barnen!

Puss puss tjockisar

Massa jobb

Solly att jag inte hunnit uppdatera än men laddad ner en massa bilder igår kväll och tänkte lägga upp ett nytt eller två kort på damen i fråga!
Du vet hur det är när man kommer hem! Man tar hand om sin dotter för att Annika ska få lite andrum! Och det börja blir roligare nu när hon börjar le lite oftare och ska försöka fånga det på bild om den där jävla blixten ville komma någon gång!


Hoppas alla får en fin dag!

Puss åuss Tjockisar

1 månads skillnad!

22/12-200822/1-2009


Visst är hon söt?

Trevlig helg tjockisar!


Puss puss

Sen torsdag!

Blev lite sent på jobbet i går! Vi hade hobbykväll och hjälpte en gammal arbetskompis med hans frus bil. Kom hem vid 20:00 och då kändes det som om jag skulle ta hand om min dotter lite och gulla! Båda var i barnrummet och Leiah i mässingen på skötbordet! Hon skulle få ren blöja men han kissa lite innan på skötbädden! Det blev en liten badning av henne i handfatet som verkades njuta av henne lite! Efter badningen kom pipet från hennes lilla söta mun!
La henne på fårskinnsfällen och provade fota henne och vi får väl se om jag kan lägga upp 1 månadersbilder ikväll från både första födelsedagen och igår!

Ha en fin dag tjockisar!


Puss puss

Munljud!

Idag så är min dotter Leiah 1 månad! Kul? Som fan! Har hon växt? Jajamensan! Hur känns det nu? Fortfarande roligt  men jobbigt men intressant uppgift att tillfredställa resten av livet!
Igår så var dom hem till mormor som där kan hon minsan skita! och det var inte dåligt heller tydligen! Bra jobbat mitt lilla hjärta!
Vi tänkte att vi skulle lägga oss vi 21 men så blev inte fallet igår heller! Skit samma. Hon sov ganska bra efter att jag lyckats mata henne med en massa mjölkersättning. Roligt att se hur dom dåsar av efter all mat! La henne på sin fårskinnsfäll och passade på att pilla lite i köket! Kollar till henne med jämna mellanrum. Lägger mig senare vid henne för att prata med henne och hon pratar tillbaka med massa konstiga läten som är ruskigt söta och mysiga! Ser fram emot när det börjar låte lite mer ur den där lilla munnen!
Hon vägdes på BVC i går och har ökat i vikt ca 300 gr och skallen är 1 cm större! Stor tjej det där! Kul!
NAtten var helt okej och hon sov som en stock i 4 timmar sen blev det mat och sen lite sova igen och vid 05:30 vakna för mer mat! Bara att kliva upp och hjälpa Annika så hon kan pumpa!

Nu på jobbet och något sliten men bara att se fram emot att få komma hem till familjen! Lägger upp bilder ikväll troligen på 1 månadersen!

Ha en fin dag tjockisar!

Puss puss

Gudfarsan!

Jag glömde skriva in i gårdagens inlägg att jag blev förfrågad av Helene och Fredrik om jag ville bli gudfarsa åt deras son Aston! jag tackade ja med stor solthet och det kommer bli en stor och värmande uppgift att se fram emot! Blev ruskigt glad över att dom ville ge mig detta förtroende! TACK IGEN!

Så ser mitt gudbarn ut! Och det roliga med det hela är att Fredrik ska bli Gudfarsa till min dotter Leiah! Så jävla coolt!

Ha en fin dag tjockisar!

Puss puss

Besvärligt!

Denna helg har varit lite sådär småjobbig för oss 3! Hon verkar inte ha funnit någon ro som det ser ut! Hon sover såna där 20 min powernaps och ibland så vakanr hon med eyy ryck och gallskriker och kör spöket för att sen somna om!


I fredags så gick jag tidigare för att vi skulle till KS och amningsmottagningen och se om det gjorts några framsteg! Det såg bra ut men hon vill inte suga på tutten än som hon bör göra!

Efter så åkte vi till Kungsholmen och familjen Anth/Larsson och bäbis Aston! Bäbis och bäbis han är ju 4 månader nu! Stor kille sörrö!

På vägen dit så blev vi sugna på semlor och vi stanade till på Thelins bageri och köpte 8 st som var svindyra men ruskigt goda!

Middagen blev från Mamadou och wokad mat! Under kvällen så han Helene med att plåta Leiah och fick till ett par kanonbilder! Lägger upp dom när jag fått dom!

Lördagen bestog av att jag åkte förbi Porsche en sväng för att kolla läget lite! Fullt med folk och kaos och 2 st som jobbsde! Stackars Anna och Grana som verkade helt slutkörda! Men ska det sparas pengar så ska det!

Hämtade pappa på vägen därifrån och vi åkte och handlade Palmyra kebeb som vi åt till lunch här hemma hos oss. Jag tror att alla blev mätta. Senare så komm Lasse och Leila förbi och sa hej och fikade! Skjutsade hem pappa och sen var det bara att åka hem och lägga sig och försöka sova lite!

Vaknade dödstrött i morse likaså Annika för hon har hållit låda i natt eller inte viljat sova.

Idag så blev det en städdag hemma. Annika var ute och gick med Leiah och skulle möta upp sin mamma så jag passade på att börja storstäda! Det blev nästan klart till dom kom hem! Fikabröd hade mormor bakat som blev grymt som alltid!


Nä nu ska jag fixa till lite inför natten. Och så får ni en dagens bild på Leiah.


Ha en fin kväll tjockisar!

Puss puss


Åter på jobbet!

Då var man tillbaka på jobbet och verkligheten! Tungt? Något! Saknar man att få vara hemma? Lite! Samtidigt är det skönt att dänka på något annat och det är kanske fel att säga så men pengarna måste tyvärr in! Jag vet att Annika klara av att sköta den lille sjäv men det behövs bara att få in lite rutiner och det är nog inte lätt när on bara sover typ 10-20 pass på dagarna så hon hinner inte med sig själv ens då!
Samtidigt så undrar man hur den lille tänker! När hon vaknar på nätterna så börjar hon gråta så att tårarna rinner! hon är så hungrig och otålig verkar det som! Fan man blir ju själv tårögd av det nästa och samtidigt så tycker man synd om henne! Men det är bara att fixa maten snabbt och mata henne så blir hon lugn. Tycker själv att hon borde lära sig snart att maten finns och kommer så fort det bara går! Tutten vill hon ju ändå inte suga på så mycket för maten kommer väl inte lika snabbt som ur nappflaskan vilket är synd tycker både Annika och jag! Så ny pumpar hon och får bröstmjölk via nappflaska och det är viktigaste!

Skriver mer sen!

Puss tjockisar

Hard luck woman!

Fick denna Kiss body av Fredrik coh Helene åt lilla Leiah. Dom flesta i min omgivning vet att jag älskar Kiss.
Tog detta kort igårkväll då hon fick ny blöja igen för säkert 5011 gången!
När vi åkte hem från BB så satte jag henne i sin babystol och sen in i bilen! När vi börjat rulla ut från parkeringen så satte jag på radion och den första låten hon fick höra var Hard luck woman med Kiss! Välkommen till världen min älskling. Snart så blir hon medlem i Kiss army Sweden och Intrnational. Den du!

Ha en fin dag tjockisar. Puss puss

Morgonsol!

Tog denna icke så braiga bilden i morse vid 05:00 när jag matat Leiah färdigt. Tyckte att den var vacker på himmlen.

Ha en fin dag tjockisar. Puss puss

Sover efter maten

Matade henne igår kväll som vanligt och sen så slocknade hon så här i soffan!

Puss puss tjockisar

Snuttekudden!

Hon låg i sin vagn igår kväll efter en hälsikes konsert med munnen! Lite magknip kanske?! Helt rätt! När hon väl fisit och rapat som en riktig karl(lärt sig av sin pappa) så somnade hon som en stock!
Så sen efter ett tag att hon tagit ett hårt grepp om sin snuttekudde som Farmor sytt och broderat åt henne! Tack Farmor!


Puss puss tjockisar

Soffkuddens skyddare!

Tog denna bild på Leiah när jag hadde haft henne liggande på min arm där hon somnat! La ner henne på soffruggens kudde och kunde inte motstå att ta en bild på henne!


Puss puss tjockisar

Tryck i baken.

Något intressant hände idag när jag skull byta blöja på  Leiah. Jag la upp henne på skötbordet för att byta blöjan eftersom hon var något pipig.
Tog av henne bodyn och tillslut blöjan med henne gråtande så att det skar i hjärtat.
Sen jävlar kom trycket som hon tog i för kung och fosterland. Hon la av en sån jävla skit så att det flög ut ända i hallen efter att ha gått via mig och dörren samt dörrkarmen. Golvet och skötbordet fick sig en liten jävel den med. Hahahahahaha!

Vilken farsa man är!


Sov gott tjockisar.

puss puss

Idag 2 veckor!

Leiah Johanna är 2 veckor idag! Kul! Intressant! Underbart! Konstig känsla!
Sa till Annika igår på kul när vi nästan var hemma om vi skulle leka mamma,pappa,barn!? Hon skrattade och höll med! Sa att det känns så himmla overkligt och att man blir frågande varje gång man ser den ligga där mellan oss i sängen! Pipandet blir man van vid och vi börjar lära oss hennes olika skrik.
Vaknade i natt efter att hon blivit matad av att hon gjorde några gonstiga ljud samtidigt som hon stånkade! Hon sket nämligen!
Hehehe men sån är livet.
Fortfarande problem med amningen och på fredag ska vi till KS och deras amningsklinik och få hjälp! Ska bli kul att se om dom kan hjälpa oss vilket jag hoppas för jag märker hur viktigt det är för Annika att få amma!
Nu på nätterna så blir det bara färdigblandat så hon verkar nöjd och blir helt dåsig och lelös efter all mat hon får! Men akta dig när hon rapar. Låter nästan som sin pappa och det roligaste är när hon nyser. Fan vad jag skrattar varje gång det sker för hon blir så jävla söt efter att ha nyst! Asgarv!

Idag så var det hembesök från BVC och kontrollvägning! Japp hon har gått upp 100 gram på 3 dagar så snart är vi uppe i machvikt igen då! Kul!

HA en fortsatt fin dag tjockisar!

Puss puss

Välkommen det nya året då!

Nytt år och nya utmaningar att se fram emot. Vad kommer att hända mån tro?
Igår på väg till våra vänner på k-holmen så skakade vi hand på hennes namn och idag så blev det klart med hennes andra namn! Det blev JOHANNA! Alltså LEIAH JOHANNA  vilket vi båda tror blir kanon!


Hon är en riktig bajsmaskin idag tydligen. Ingen lek vill jag lova!

I morgon är det BVC och vägning av henne och det ska bli kul att se om hon gått upp i vikt! Hoppas det. Vi ska kolla om varför hon inte längre vill suga på tutten! Vi har börjat ge mjölkersättning på flaska och det tycker hon om som fan tydligen!


Ha en fin dag tjockisar! PUSS PUSS


RSS 2.0