Idag 2 veckor!

Leiah Johanna är 2 veckor idag! Kul! Intressant! Underbart! Konstig känsla!
Sa till Annika igår på kul när vi nästan var hemma om vi skulle leka mamma,pappa,barn!? Hon skrattade och höll med! Sa att det känns så himmla overkligt och att man blir frågande varje gång man ser den ligga där mellan oss i sängen! Pipandet blir man van vid och vi börjar lära oss hennes olika skrik.
Vaknade i natt efter att hon blivit matad av att hon gjorde några gonstiga ljud samtidigt som hon stånkade! Hon sket nämligen!
Hehehe men sån är livet.
Fortfarande problem med amningen och på fredag ska vi till KS och deras amningsklinik och få hjälp! Ska bli kul att se om dom kan hjälpa oss vilket jag hoppas för jag märker hur viktigt det är för Annika att få amma!
Nu på nätterna så blir det bara färdigblandat så hon verkar nöjd och blir helt dåsig och lelös efter all mat hon får! Men akta dig när hon rapar. Låter nästan som sin pappa och det roligaste är när hon nyser. Fan vad jag skrattar varje gång det sker för hon blir så jävla söt efter att ha nyst! Asgarv!

Idag så var det hembesök från BVC och kontrollvägning! Japp hon har gått upp 100 gram på 3 dagar så snart är vi uppe i machvikt igen då! Kul!

HA en fortsatt fin dag tjockisar!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0